Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2020

Decembrie: ecografii gratuite la CAR Pensionari


Luna aceasta, conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Râmnic vine în sprijinul membrilor săi cu o ofertă tentantă: ecografii gratuite. Astfel, luni, miercuri și vineri, între orele 8.00 – 10.00, se fac ecografii gratuite la unitatea condusă de Grigore Răban.

Pensiile mici îngroașă cozile pentru împrumuturi

800 de membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Râmnicu Vâlcea au trecut pragul unității, luna trecută, pentru a lua un împrumut financiar. Totalul împrumuturilor a fost de aproximativ 1,5 milioane lei. Potrivit datelor furnizate de către Grigore Răban, președinte CAR Pensionari, s-au acordat: 12 împrumuturi a câte 5.000 lei – suma maximă acordată de unitate, 14 a câte 4.500 lei, 15 a câte 4.000 lei, 43 a câte 3.000 lei. La polul opus, pentru valori până-n 500 lei, s-au înregistrat 46 de împrumuturi. Și-n acest caz se înregistrează un record: un împrumut de doar 70 de lei.

61 de pensionari, ajutați cu tratamente în stațiuni

CAR Pensionari Râmnicu Vâlcea vine în sprijinul membrilor săi cu tot felul de ajutoare financiare. Astfel, luna trecută, 61 de persoane au beneficiat de ajutoare în valoare de 3.050 lei pentru a-și face tratamentele în stațiuni. De asemenea, s-au mai acordat: 13 ajutoare în valoare de 650 lei pentru procurarea de ochelari și două pentru achiziționarea aparatelor auditive. Cabinetul stomatologic a oferit consultații medicale pentru 157 de pacienți, trei persoane au beneficiat de ecografii, 20 de masaj, 89 au apelat la frizerie, 102 la coafor, 60 la croitorie, șapte la cizmărie, iar Clubul „Alexandru M. Alexiu” a fost frecventat de către 320 de persoane.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate