Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 iunie 2019

„De data asta, EU votez! Dar TU?”


Centrul Europe Direct Vâlcea continuă campania de informare „De data asta, EU votez” cu o nouă întâlnire cu bibliotecarii din zona Băbeni, la sala de ședințe a Consiliului Local din localitate. Ne referim aici la o sesiune de informare despre cel mai importat eveniment al Europei din 2019 – alegerile pentru un nou Parlament European, despre rolul acestuia, atribuțiile și modul de funcționare, precum și alte aspecte tehnice relevante pentru o informare corectă asupra importanței votului din 26 mai.

„My first vote for EuROpa”

„Și pentru că echipa Centrului ED Vâlcea ajunge și la Băbeni, ne-am propus o întâlnire și cu tinerii din Liceul «George Țărnea» Băbeni, pentru marți, 19 martie 2019, de la ora 12.00. Elevii din anii terminali vor participa la o sesiune de informare despre rolul Parlamentului European, atribuțiile acestuia, modul de funcționare și alte aspecte tehnice relevante pentru o informare corectă asupra importanței votului din 26 mai”, au transmis reprezentanții Centrului Europe Direct Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
Evenimentul la care facem referire, ca parte a campaniei „My first vote for Europe” pentru tinerii aflați la primul lor vot, este realizat în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncoveanu”. Rolul acestuia este acela de a încerca să aducă lămuriri despre cel mai importat eveniment al Europei din anul 2019 – alegerile pentru un nou Parlament European.
Informațiile prezentate ne-au fost oferite de Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului Europe Direct Vâlcea, finanțat de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Consiliul Județean Vâlcea.

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate