De ce să alegi un cărucior din inox?


Indispensabil în industria HORECA sau hotelurilor, căruciorul din inox este soluția ideală de depozitare și de transport pentru a-ți facilita debarasarea meselor.

Extrem de simplu de folosit, căruciorul din inox îți permite să te deplasezi în mod liber în bucătărie, în atelier sau în diferitele săli ale hotelului sau restaurantului datorită roților sale. Căruciorul face parte din mobilierul din inox pe care îl regăsim în aproape toate bucătăriile.
Pe lângă faptul că sunt constituite din oțel inoxidabil, un material de calitate cu numeroase proprietăți, carucioare inox sunt indispensabile în anumite domenii. Montate pe roți, cărucioarele din inox asigură livrarea platourilor, produselor și accesoriilor dorite. Cărucioarele din inox se pot realiza din elemente obținute prin debitare laser, o metodă de tăiere a tablei sau altor materiale utilizate în industriile de prelucrare pentru a obține forme sau desene diferite.

Căruciorul din inox, un accesoriu indispensabil în restaurantul tău

După cum vom vedea, căruciorul din inox prezintă numeroase avantaje, atât datorită aspectului său polivalent cât și datorită materialului din care este conceput, oțelul inoxidabil. Dacă optezi pentru acest tip de cărucior vei avea doar de câștigat. Însă de ce ar trebui să alegem un cărucior din inox?
Datorită polivalenței oferite
După cum spuneam și mai sus, unul din principalele avantaje oferite de căruciorul din inox este, incontestabil, polivalența sa. Se poate folosi în mai multe locuri ale hotelului și permite realizarea mai multor sarcini. Utilizarea sa este multiplă și te ajută enorm. Poate transporta platourile care trebuiesc spălate sau te ajută să debarasezi o masă cu mai mare ușurință. Ceea ce înseamnă un câstig de timp considerabil.

Transport și siguranță

O altă calitate majoră a căruciorului din inox este siguranța oferită, protecția conferită utilizatorului. Deoarece este montat pe roți pivotante, nu mai este necesar să îl manevrezi în timpul transportării platourilor. Drept urmare, asigură o mare mobilitate și este o protecție de neegalat în cazul unor șocuri. În plus, dimensiunile sale pot varia în funcție de utilizarea dorită. Există un model de cărucior din inox pentru fiecare întrebuințare dorită.

Ușurează-ți viața cu un cărucior din inox

În concluzie, căruciorul din inox se impune drept o piesă de mobilier indispensabilă pentru restaurantul sau hotelul tău. Nu atrage mirosuri sau germeni, nu are pori, este deosebit de ușor de întreținut deoarece se curăță foarte rapid. În plus, este antiseptic, ceea ce înseamnă că nu permite instalarea bacteriilor sau microbilor ceea ce garantează că suprafața de preparare va fi una mereu igienică și sigură.