„De câte ori face Guvernul Orban o tâmpenie, Iohannis iese cu o ştire să o astupe”


În opinia deputatului de Vâlcea Daniela Oteșanu, de câte ori face Guvernul Orban „o tâmpenie”, şeful statului, Klaus Iohannis, iese cu o ştire să o astupe.
„PSD, alături de celelalte forţe politice, a făcut o «miercurea albă» care a făcut o curăţenie la toate legile care vizau modificări în domeniul Justiţiei. Preşedintele Iohannis nu a ieşit să spună în detaliu la ce legi ale Justiţiei se referă, dar, din câte ştiu eu, Codurile penale nu au fost modificate. De câte ori se întâmplă ceva, face Guvernul o tâmpenie, cum este cu legea aceasta, preşedintele iese cu o ştire să astupe tâmpeniile Guvernului Orban. Ne-am obişnuit cu acest mod de lucru. În acest moment, Liviu Dragnea este în închisoare. Toate modificările pe care le invocă Iohannis nu au ajutat niciun pesedist să nu ajungă în închisoare. Este o minciună perpetuată zi de zi sau, mai ales, când Guvernul Orban face câte o trăsnaie sau nu vine cu nimic coerent”, a declarat Oteșanu.
În ceea ce priveşte Secţia specială pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, deputatul Daniela Oteșanu afirmă că are încredere în decizia Consiliului Superior al Magistraturii.
„Cred că judecătorii şi procurorii care ne reprezintă pe noi toţi în CSM sunt mai îndreptăţiţi şi mult mai bine pregătiţi decât noi să îşi spună punctul de vedere şi am văzut că au dat un anumit aviz negativ pe desfiinţarea secţiei speciale”, a mai spus Oteșanu.