Daniela Oteșanu, mesaj pentru seniorii vâlceni:
„PREȚUIȚI SĂNĂTATEA, este cel mai important avut pe care îl aveți!”


Vineri, 14 octombrie 2022, în Sala Mare a Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, s-au desfășurat lucrările Conferinței Organizației Județene Vâlcea a Pensionarilor Social-Democrați. La conferință au participat: Ion Popa – președintele OPSD, Constantin Rădulescu – președintele PSD Vâlcea, Florian Marin – secretarul executiv al PSD Vâlcea, parlamentari, primari, dar și alți reprezentanți ai organizațiilor județene și municipale. În urma votului delegaților prezenți, Petre Barbu a fost ales în funcția de Președinte al OPSD Vâlcea.
Prezentă la întâlnire, Daniela Oteșanu, deputat de Vâlcea, a avut un mesaj special pentru pensionarii vâlceni (indiferent dacă sunt sau nu implicați în activități politice).
„Țara aceasta, dragi pensionari, arată cum arată astăzi, a fost construită, a fost iubită, a fost consolidată, datorită sprijinului dumneavoastră, al părinților dumneavoastră, al rudelor dumneavoastră. Vă doresc din suflet multă sănătate! Prețuiți-o, pentru că este cel mai important avut pe care îl aveți”, a fost mesajul reprezentantei județului nostru în Parlamentul României pentru seniorii din județ.