„Dacă se vor mai face angajări, se vor face pe perioadă determinată”


• declară Nicolae Vălimăreanu, director RAJDP Vâlcea

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea a disponibilizat 83 de angajați, reorganizându-se, iar, dacă se va mai pune problema vreunor angajări, totul va fi temporar. Potrivit declarației directorului RAJDP Vâlcea, Nicolae Vălimăreanu, angajări se vor face doar pe perioadă temporară și va fi vorba de doi muncitori, respectiv doi șoferi pentru zona Horezu, pe timp de iarnă.

„Dacă angajăm, va fi temporar, doar pe timpul iernii. Este nevoie de doi conducători auto, pentru utilaje, dar timp de două, maxim trei luni. Ar fi nevoie de oameni având în vedere rețeaua mare de drumuri din județ. Dar nu sunt bani. Nu ne permitem. Oricum, din ianuarie a.c., am fost norocoși. Au venit mai mulți bani pentru drumuri și acesta a fost un pas salvator pentru unitate”, a mai precizat Vălimăreanu.

Pe timpul iernii, după cum bine se știe, activitatea din domeniul construcțiilor nu este atât de intensă, dar, din primăvară, la nevoie, se vor facă angajări, iar vizate vor fi, în primul rând, persoanele disponibilizate de la RAJDP Vâlcea. „Ei vor fi primii luați în calcul, dar, din primăvară. Angajarea se va face pe perioadă temporară, dar, dacă vor fi oameni serioși, putem să le prelungim contractele”, a mai declarat, pentru ziarul nostru, directorul Nicolae Vălimăreanu.

Posting....