Copiii, singurii suporteri la meciul dintre România și Norvegia


Partida România – Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Dar copiii sub 14 pot intra gratuit la meciul programat pe 15 octombrie, pe Arena Națională din București, cu începere de la ora 21.45.
„Jucăm fără spectatori, dar fără suporteriniciodată! Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la meciul România – Norvegia să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională! Iată detaliile:
Cine are acces pe stadion?
• copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori;
• fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate, sunt necesari trei însoțitori. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!
Cum te poți înscrie?
• un reprezentant al conducerii instituției de învățământ, școlii de fotbal, academiei, clubului cu grupe de copii și juniori trimite o adresă oficială, cu antet și semnată, la adresa secretariatgeneral@frf.ro până pe 4 octombrie 2019, prin care să manifeste intenția copiilor din unitatea pe care o reprezintă de a participa la meci.
Cum intri în posesia biletelor?
• după înscriere, fiecare unitate va primi pe mail din partea FRF un răspuns de confirmare și un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor și însoțitorilor. După verificarea acestor date, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoțitori. Cu această ocazie, FRF va furniza și toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naționale și organizarea grupurilor pentru acces.
Alte detalii importante
• toți participanții la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare și o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.
• orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci și transportul lor de la stadion după finalul partidei aparține exclusiv însoțitorilor și unității care a încredințat responsabilitatea acestora”, se arată în comunicatul de presă transmis de către reprezentanții Federației Române de Fotbal.
Sursă foto: www.frf.ro
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Federației Române de Fotbal