Conform spuselor ministrului Transporturilor, din 2016 vom circula de la Sibiu şi de la Cluj-Napoca, la Nădlac, pe autostradă


Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunţat zilele trecute că de anul viitor vom circula pe tronsoane mai mari de autostradă, iar din 2016 vom putea circula din centrul ţării, până la graniţa cu Ungaria, pe autostradă, de la Sibiu până la Nădlac. „Situaţia la zi se prezintă în felul acesta. Anul acesta se termină Arad -Nădlac. Anul viitor se termină Lugoj – Timişoara – Arad – Nădlac, în vara viitoare finalizându-se şi punctul de frontieră, noul punct de frontieră Nădlac, pentru că autostrada e la 4 – 5 kilometri de vechiul punct de frontieră, construcţia începând de anul acesta. Practic, acolo începând din momentul în care şi noi terminăm punctul de frontieră Nădlac se face pe teritoriul României şi îl facem noi, punctul de frontieră Borş, la noua autostradă, se face pe teritoriul Ungariei. Este un acord între cele două ţări, legat de acest lucru”, a explicat ministrul Rus.
Ministrul Transporturilor dă asigurări că peste doi ani, şoferii vor circula de la Sibiu şi de la Cluj-Napoca, pe autostradă, până la graniţa cu Ungaria.

Posting....