Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 martie 2020

Condoleanțe pentru Constantin Rădulescu


S-a grăbit să ajungă mai devreme la Cer, lăsându-mi sufletul împietrit de durere, cel care mi-a fost soţ iubitor şi tovarăş de nădejde în viaţă, omul drag pe care l-am avut alături totdeauna, la bine şi la greu, Constantin Rădulescu.
Știu că de acolo, din Ceruri, va veghea asupra familiei noastre, însă plecarea lui lasă un gol imens, în sufletul şi în viaţa mea, care va fi de acum tristă fără el.
Mă rog Bunului Dumnezeu Să îl aibă în grija Sa şi Să îl aşeze alături de îngeri!
Soția, Rodica Rădulescu

Cu mare durere și regret anunț trecerea fulgerătoare în nefiinţă a tatălui meu, Constantin Rădulescu, un om de o aleasă omenie şi nobleţe sufletească, desăvârşit ca soţ şi tată, bun şi generos cu prietenii şi cu toţi cei care l-au cunoscut.
Plecarea lui atât de devreme a lăsat un gol şi o durere imensă în sufletul meu.
Îi voi păstra veşnic vie amintirea şi îl rog pe Dumnezeu să îl așeze la dreapta Sa, întru veşnică şi binemeritată odihnă.
Trupul său neînsufleţit a fost depus la Capela Bisericii cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” din satul Corbii din Vale, iar înmormântarea va avea loc duminică, 23 iunie, ora 12.00, la cimitirul din Valea Popii, comuna Nicolae Bălcescu, sat Corbii din Vale.
Constantin Rădulescu

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate