Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 octombrie 2020

Concertele Fanfarei „Gabriel Chaborschi” se aud în tot Râmnicul


Lună plină cu concerte pentru Fanfara „Gabriel Chaborschi”, condusă de dirijorul Andrei Constantin. În week-end-ul ce vine, adică pe 22 octombrie, la ora 10.30, Fanfara va fi prezentă în parcul Rotary – Libertății, iar a doua zi, pe 23 octombrie, de la ora 10.30, în Piața Centrală din Râmnicu Vâlcea. Urmează, pe 29 octombrie, tot de la ora 10.30, un mic concert la locul de joacă „Cati și Sile”, iar pe 30 octombrie, aceeași oră, în Piața din Nord. Din program amintim: marșuri, imnuri, valsuri, prelucrări folclorice, muzică religioasă, clasică.
În rândurile următoare, trecem în revistă componența formației: Daniel Gheorghe, Petre Marcu, Ionuț Ungureanu, Eduard Bușoi, Adrian Zaharioiu, Irina Robert, Adrian Albu, Andrei Gâlice, Gheorghe Rareș, Răzvan Sandu, Daniel Brutaru, Andrei Mihai, George Barbu, Andrian Mitrea, Violeta Pandilică, Gabriel Popescu, Andrei Vlăduț, Alberto Gh. Stanca, Ștefan Vlăduț, Marius Grigorescu, Tudor Ghigeanu, Sorin Neacșu și Vasile Diaconu.
De la începutul lunii, Fanfara „Gabriel Chaborschi” a mai susținut concerte: de Ziua Recoltei, la Consiliul Județean, în Scuarul general N. Mazilu (Casa Științei și Tineretului Ostroveni), la locul de joacă „Cina”, la Clubul pensionarilor din cartierul Petrișor și-n Parcul Zăvoi.

Etichete: , ,

Alte articole de la Politică și Administrație