Comuna Stănești, plină de șantiere


• se lucrează la apă, canalizare și drumuri

Primarul Ionel Michiu (foto), a deschis mai multe șantiere în Stănești, lucrându-se la alimentarea cu apă, introducerea canalizării și amenajarea drumurilor. Prin Agenția Fondului de Mediu, se lucrează de zor la alimentarea cu apă și canal, conducta de apă fiind introdusă în proporție de 90%.
„Se forează la puțul de lângă Primărie, după care se va mai face unul lângă Poliție. Apa va veni prin cădere, de la limita cu Lădești și până la satul Valea Lungă. Conducta de canalizare este introdusă în proporție de 75%, lucrându-se la stația de pompare, apoi la cea de epurare. Până la ale­gerile din 5 iunie, vom finaliza și lucrările pe OUG 28/2013. Vizate sunt drumurile Vârleni – Linia Dealului. A fost turnat un strat de asfalt, se va mai turna altul, se va lucra și la rigole”, a precizat, pentru ziarul nostru, primarul Ionel Michiu.
Menționăm că lucrurile nu sunt așa simple privind finanțarea proiectelor, iar cel mai bun exemplu îl reprezintă co-finanțarea investiției pe Mediu. Valoarea acesteia este nu mai puțin de 12 miliarde lei vechi.