Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 mai 2020

Colegiul Energetic vrea încă un trofeu național în handbalul feminin juvenil


Zilele acestea, Sala Sporturilor „Traian” și sala de sport a Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea găzduiesc faza finală a Olimpiadei Naționalei a Sportului Școlar, secțiunea handbal feminin. Râmnicul organizează competiția celor mai bune 16 echipe școlare din țară de handbal feminin, opt dintre acestea fiind de liceu, iar celelalte opt de gimnaziu. În total, aproximativ 300 de sportive din întreaga țară se luptă, la poalele Capelei, pentru cele două trofee naționale puse în joc.
La întrecerea rezervată elevelor de gimnaziu, județul nostru are o reprezentantă. Și nu orice reprezentantă, ci una cu șanse reale de a triumfa în competiție. Este vorba despre echipa Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea. Formația pregătită de antrenorii Ildiko Kerekes Barbu, Stăncuța Guiu și Ionel Gheorghe reprezintă întreaga regiune a Olteniei, având ca adversare alte șapte formații foarte valoroase din întreaga țară. Pe lângă echipa din Vâlcea, în cursă se mai află școli din județele Alba, Bacău, Galați, Maramureș, Prahova, Timiș, precum și una din județul București.

Victorie la scor în primul meci!

În această dimineață, echipa Colegiului Energetic a susținut primul meci din cadrul turneului final al ONSȘ de handbal feminin – școli gimnaziale. Echipa râmniceană a debutat cum nu se poate mai bine și s-a impus, destul de ușor, în fața bucureștencelor de la Școala nr. 40. La finalul partidei, scorul indicat pe tabela de marcaj a fost 25-12 în favoarea trupei noastre.
Următoarea partidă a fetelor de la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea va avea loc tot astăzi, 6 mai, cu începere de la ora 16.15. Vom reveni cu informații!

Etichete: , , , ,

Alte articole de la Handbal