Clipul fetelor de la SCM, difuzat pe Antena 1!


Lansarea videoclipului și piesei muzicale „I’m gonna win” a intrat deja în atenția presei centrale din țara noastră. Melodia prin care Kiki Liscevic și colegele de la Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea promovează județul nostru a fost prezentată în presa sportivă centrală, iar acum este difuzată pe unul dintre cele mai urmărite posturi de televiziune din țară. Astăzi, 19 noiembrie (iată, la doar câteva zile de la lansare), clipul video a fost prezentat în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” difuzată de postul de televiziune Antena 1.
Pentru cei care încă nu au aflat, trebuie spus că, în ultima perioadă, alături de specialiștii casei de discuri Lee Music, handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea au lucrat la un videoclip în care Kristina Liscevic (alintată «Kiki») joacă în «rolul principal». Versurile melodiei pe care acum putem să o ascultăm în întregime sunt scrise chiar de către handbalista în vârstă de 31 de ani din Serbia, care se simte la Vâlcea ca acasă! În videoclipul la care facem referire, Kiki apare alături de colegele de la Sport Club Municipal. Puteți urmări întreg videoclipul accesând site-ul nostru (www.curierul.ro) pentru a vă convinge că fetele de la SCM nu sunt talentate doar la handbal, ci și la muzică. Acum, că a fost deja lansat, credem că acest video va reprezenta o modalitate alternativă de promovare atât a echipei de handbal, a jucătoarelor de la SCM, a Lee Music (de ce nu), cât și a orașului Râmnicu Vâlcea! Melodia se numește „I’m gonna win”, un titlu care, tradus în limba, înseamnă „Voi învinge”. Videoclipul conține mai multe secvențe în care handbalistele de la SCM vor fi prezentate în diferite ipostaze ale vieții lor: de la activitățile din timpul liber, la numeroasele antrenamente și până la meciurile care îi țin cu sufletul la gură pe toți iubitorii sportului din Vâlcea!
O primă versiune a acestei melodii a fost prezentată publicului la începutul toamnei, când echipa de handbal Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea a cucerit Cupa și Supercupa României după un meci câștigat în fața marii rivale CSM București. Ulterior, la festivitatea de prezentare a trofeelor organizată de Primăria Râmnicu Vâlcea la „Arenele Traian”, publicul din județul nostru a avut ocazia de a le vedea live pe handbalistele pregătite de antrenorul Florentin Pera cântând și dansând pe această melodie ale cărei versuri au fost scrise chiar de către Kristina Liscevic.