CJ VÂLCEA SPRIJINĂ PRIMĂRIA OCNELE MARI pentru construirea unei baze de tratament!


Consiliul Județean Vâlcea întinde o nouă mână de ajutor comunității locale din Ocnele Mari. După investițiile care s-au făcut pentru reabilitarea Drumului Județean 650 Ocnele Mari – Bunești, instituția condusă de președintele Constantin Rădulescu a alocat acum fonduri pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice în vederea construirii în orașul din imediata proximitate a Râmnicului a unei baze balneoclimaterice de tratament. Iar suma alocată din bugetul Consiliului Județean Vâlcea nu este deloc una de neglijat: 250.000 lei.
Mai multe detalii despre baza de tratament care se va construi (prin atragerea de fonduri externe) în orașul Ocnele Mari ne-au fost furnizate chiar de către Constantin Rădulescu.
„Vorbim despre un nou proiect turistic la Ocnele Mari! Pornim pe un drum nou, alături de primărie, pentru construirea în localitate a unei Baze balneoclimaterice de tratament. Am semnat un acord de parteneriat, în baza căruia CJ Vâlcea a alocat și suma de 250.000 lei pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice. Depunem toate eforturile să avem în Ocnele Mari un nou obiectiv turistic și să salvăm, practic, acea clădire aflată în paragină. Acest parteneriat reprezintă doar un obiectiv din planul nostru de dezvoltare a stațiunilor vâlcene, prin atragerea de fonduri externe, care, odată realizat, ne va oferi certitudinea că suntem pe drumul cel bun”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea pe marginea acestui subiect.
La întâlnirea desfășurată la sediul Consiliului Județean Vâlcea a fost prezent și Remus Sas, edilul din Ocnele Mari. Primarul a declarat că viitoarea bază balneoclimaterică din localitate va reprezenta un nou punct de interes pentru turiștii care vor alege să viziteze Ocnele Mari.