CJ Vâlcea continuă dotarea cu aparatură a Spitalului Județean


Conform comunicatului remis de Compartimentul Comunicare, Relații Publice al C.J. Vâlcea, în această perioadă, instituțiile din subordinea Consiliului Județean își fundamentează bugetele și stabilesc strategiile de dezvoltare pentru anul în curs. Și la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, în acest an, se propun mai multe investiții în aparatură medicală de înaltă performanță.

„Am aprobat, astăzi, lista cu aparatura necesară dotării secţiilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea şi vreau să le spun vâlcenilor că noile dotări vor ajunge la Neonatologie şi Ginecologie, în săli de operaţii sau în alte secţii ale unităţii medicale. La Urologie, spre exemplu, vor ajunge o masă endourologică şi o trusă endoscopică urologică, iar la Ortopedie va ajunge un sistem turn artroscopic. 

Continuăm dotarea cu aparatură nouă şi la Secţia de Recuperare Medicală, Fizioterapie şi Tratament, pentru ca vâlcenii să îşi poată face recuperarea în condiţii optime şi cu aparate conforme şi performante, care le vor înlocui pe cele existente, unele dintre ele vechi de peste 20-30 de ani.
Lista de dotări este lungă, dar nu o voi detalia aici. Voi spune doar că la întocmirea ei s-a avut în vedere atât binele pacientului, cât şi al cadrelor medicale, care au nevoie, deopotrivă, de aparatură performantă, pentru servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea
19.01.2017