CIECH Soda România suplimentează cu 10.000 lei programul anual de sprijinire a Casei Pinocchio


Ca rezultat al deciziei Curții de Apel Piteşti în favoarea CIECH Soda România, după un proces împotriva publicaţiei „Ziarul de Vâlcea”, compania a primit compensaţii în valoare de 10.000 lei. Această sumă va fi în întregime alocată proiectelor privitoare la copii, imediat ce va fi primită în cont şi va completa sumele anuale pe care compania le alocă proiectului Casa Pinocchio.
CIECH Soda România acoperă de doi ani și jumătate principalele necesităţi ale copiilor de la Casa Pinocchio, din Băbeni, în legătură cu participarea la activităţi şcolare, activităţi de petrecere a timpului liber, sărbători şi vacanţe. Proiectul a mai inclus şi activităţi de voluntariat ale angajaţilor companiei şi alte resurse, alocate pentru renovări interioare, exterioare și echipamente IT, donate de fundaţia Grupului CIECH.
„Lucrurile au luat, în final, o turnură spre bine, deşi a fost trist să fim martori la atacuri nejustificate la adresa eforturilor depuse de companie, atacuri care au vizat, de fapt, întreaga echipă a uzinei. Dar, aşa cum se spune, totul e bine când se termină cu bine. Suntem fericiţi acum că putem acorda un ajutor suplimentar prietenilor noştri de la Casa Pinocchio”, a spus Witold Urbanowski, CEO, CIECH Soda România.
Cu ocazia Zilei Copilului din acest an, echipa CIECH Soda Romania a reuşit să înmâneze, la timp pentru sărbătoare, noi echipamente sportive micuţilor săi prieteni pentru activităţi în aer liber: badminton, fotbal şi alergare, precum şi câteva dulciuri care să fie consumate cu moderaţie şi bucurie.

Despre CIECH Soda România

CIECH Soda România este prima unitate de producţie CIECH Group din afara Poloniei și este singurul producător de sodă calcinată rămas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Grupul CIECH în anul 2006. Echipa, de aproximativ 600 de persoane a CIECH Soda România, asigură soda calcinată și silicat de sodiu-solid și lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu și India.

Despre CIECH Group – 70 de ani de prezenţă pe pieţele globale

CIECH este un grup internaţional, gestionat profesionist, cu rădăcini poloneze şi cu o poziţie bine stabilită de lider al sectorului chimic în Europa Centrală şi de Est. Fabrică produse care sunt utilizate la producerea unor articole necesare în viaţa de zi cu zi a oamenilor din întreaga lume – produse de ultimă generaţie şi de cea mai înaltă calitate. Profitând de sprijinul unui investitor strategic de încredere, Grupul implementează o strategie de dezvoltare globală, extinzându-şi vânzările pe pieţele lumii. În acelaşi timp, combină abordarea modernă a afacerilor cu tradiţia de producţie care se întinde înapoi în timp până în anul 1882. Mai multe informații: www.ciechgroup.com.
Comunicat de presă 06.06.2017