Chiar acum, Un elev înjunghiat la Liceul „General Magheru” e în operație și se zbate între viață și moarte


UPDATE, ora 12.50: Pacientul a ieșit din operația și a fost trimis la București. Din datele furnizate de șeful UPU, dr. Florin Nicolae, starea este stabilă și i s-a montat o traheostomie. Este pe drum spre Spitalul Sfânta Maria. Șeful Urgențelor, dr. Nicolae, susține că sunt șanse ca băiatul să se facă bine, doar dacă nu apar complicații.

UPDATE, ora 11.10: Chiar acum, în ședința Consiliului Județean aflată în plină desfășurare, președintele Costi Rădulescu a anunțat că are informații de la managerul Spitalului Județean, chirurgul Dan Ponoran, legate de starea elevului înjunghiat. Din câte se pare, elevul este grav rănit, dar într-o stare stabilă. După ce va fi complet stabilizat, copilul va trimis la o clinică din București sau la un spital universitar din țară pentru recuperare!

______________________________________________________________________

UPDATE, ora 10.30: Șeful Unității de Primiri Urgențe, de la Spitalul Județean, dr. Florin Nicolae, declară că băiatul a fost adus de ambulanță, starea e stabilă, dar gravă, prezentând o plagă cervicală antero-laterală stângă. Nu a fost sancționată artera carotidă.Încă este în operație.

______________________________________________________________________

Chiar în aceste momente, un băiat de 16 ani, elev la Liceul „General Magheru” din Râmnicu Vâlcea, este-n sala de operații a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, după ce a fost înjunghiat. Incidentul s-a petrecut chiar în liceu, iar agresorul este tot un elev al unității, de 17 ani. Poliția se află la fața locului pentru cercetări. Se spune că agresorul este renumit pentru comportament violent. Tot acum, la sediul Instituției Prefectului, este întrunită o ședință pentru a dezbate violența în școli.Vom reveni cu amănunte.