CEZ Vânzare încurajează consumatorii să semneze contractele de energie electrică și gaze naturale exclusiv #online


În contextul epidemiologic actual, CEZ Vânzare recomandă clienților săi să apeleze la canalele online pentru relația cu furnizorul. Mai mult decât atât, furnizorul de energie electrică oferă posibilitatea viitorilor dar și actualilor clienți de a încheia contracte, atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale, din siguranța căminului, #online.
Astfel, dacă aleg încheierea contractului exclusiv online, clienții CEZ Vânzare, persoane fizice, beneficiază de cele mai mici prețuri, prin oferta de energie electrică CEZ Verde Online și cea de gaze naturale CEZ Gaz Optim Online.
CEZ Vânzare contribuie activ la un viitor #verde, iar mijloacele de comunicare moderne o aduc mai aproape de clienții săi. Digitalizarea susține demersurile de poziționare ca o companie sustenabilă, iar gestionarea eficientă a tuturor resurselor pe care le are la dispoziție a condus la rezultate apreciate de clienți. Drept dovadă, din confortul şi siguranţa de #Acasă, peste 100.000 de clienţi CEZ Vânzare au rămas conectați cu furnizorul lor de energie electrică şi gaze naturale prin intermediul aplicatiei My CEZ, în perioada ianuarie – octombrie 2020.
Și potențialii clienți ai CEZ Vânzare pot utiliza instrumentele online pentru încheierea contractelor, atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale, parcurgând câțiva pași simpli.

Pași de contractare online pentru cei care doresc să devină clienți CEZ

1.Se solicită oferta online, accesând https://mycez.cezinfo.ro/web/client-non-cez/cere-oferta;
2.După completarea formularului, se generează automat o ofertă sau mai multe;
3.Dacă alege o ofertă, utilizatorul este direcționat să își creeze cont My CEZ;
4.Încarcă în My CEZ documentele necesare contractării;
5.Completeză formularul pentru generarea contractului;
6.Se verifică documentele și datele de către specialistul CEZ și, dacă sunt în regulă, va primi confirmarea pentru validarea contractului generat;
7.Contractul intră în vigoare în aproximativ 21 de zile de la validare, în funcție de situația contractuală a clientului.
Actualii clienți ai furnizorului CEZ Vânzare pot solicita online schimbarea ofertei, în funcție de necesități, solicitând-o din contul de client pe care îl au deja creat.
• Direcția Comunicare și Marketing CEZ România