CEREMONIE de trecere în rezervă


Vineri, 15 ianuarie 2021, la sediul Centrului de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici” din Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat ceremonia de trecere în rezervă a locotenentului-colonel Liviu Boscagini – șeful catedrei de pregătire militară de specialitate în arma geniu și a locotenentului-colonel inginer Nicolaie Goghiu – instructor superior în cadrul centrului.
Cu o carieră de peste 35 de ani, locotenent-colonelul Liviu Boscagini a dorit să menționeze la finalul ceremoniei faptul că în facilitățile de instruire ale Centrului de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici” s-au instruit atât bunicul, cât și tatăl acestuia, fiind o tradiție de familie să faci parte din colectivul geniștilor vâlceni.
Despre locotenentul-colonel inginer Nicolaie Goghiu, nu putem decât să menționăm faptul că a fost, este și va fi unul dintre cei mai apreciați instructori din cadrul centrului, inginer de construcții și fortificații cu o experiență îndelungată. Colectivul Centrului de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici” le dorește celor doi militari trecuți în rezervă, pensie lungă, multă sănătate și bucurii alături de familie și cei dragi.
În actualul context al crizei generate de pandemia cu noul virus SARS-CoV 2, pentru limitarea și prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu Coronavirus, ceremonia s-a desfăşurat cu un număr restrâns de participanţi. Pe timpul ceremoniei, toți participanții au fost echipați cu mască de protecție și au respectat măsurile de distanţare fizică, în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Foto: Lt.col. Angel-Cătălin Florea
Text: Lt. Radu Petroșel

Posting....