Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 august 2021

„Cer partidelor să nu politizeze cazul Caracal”


Premierul Viorica Dăncilă, liderul social-democraţilor, a cerut partidelor politice, la finalul săptămânii trecute, să aibă o atitudine responsabilă şi să nu politizeze cazul de la Caracal.
„Cer o atitudine responsabilă şi din partea partidelor, pe care le rog să nu încerce să politizeze acest subiect. Este inadmisibil să permitem urcarea oamenilor politici pe această tragedie pentru exerciţii de imagine şi de campanie electorală. Avem nevoie de acţiuni ferme ca să luăm măsurile necesare şi să corectăm erorile de procedură care au condus la moartea unui copil nevinovat”, a afirmat Viorica Dăncilă.
Premierul a dat asigurări că toţi cei care se fac vinovaţi în cazul de la Caracal vor plăti: „Asigur familiile, pe toţi cetăţenii României că toţi cei vinovaţi vor plăti, indiferent de funcţia deţinută. Nu o să permit nimănui să se joace cu siguranţa şi cu vieţile oamenilor. Ca om, ca mamă, sunt alături de rudele aflate în suferinţă şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a le sprijini. Le transmit condoleanţe şi toată compasiunea mea. Pentru măsurile care se impun îi asigur că nimeni nu va scăpa nepedepsit”.
Sursa foto: www.psdonline.ro

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Politică și Administrație