CECCAR Vâlcea a sărbătorit contabilii și 95 de ani de la înființarea Corpului


Corpul Experților contabili și Contabililor autorizați din România, Filiala Vâlcea, a organizat, la finele săptămânii trecute, mai exact în data de 21 septembrie, Ziua Națională a contabilului român. Manifestările prilejuite cu această ocazie au avut loc la Restaurantul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea. Anul acesta, în ziua de 21 septembrie s-au desfăşurat trei acţiuni deosebit de importante pentru membrii CECCAR: „Ziua Naţională a Contabilului Român”; „95 de ani de la înfiinţarea CECCAR”; „Topul Local al celor mai bune societăţi membre CECCAR”.
Experţii contabili, contabilii autorizaţi, directorii economici, directorii financiari, contabilii şefi şi contabilii angajaţi în economia judeţului Vâlcea au fost invitaţi să participe la acest eveniment deosebit de important din viaţa profesiei contabile româneşti.

Cum s-a desfășurat acțiunea?

Gazdele, directorul executiv Valentina Crânguși, alături de președintele Vasile Cocoș, s-au străduit să organizeze o manifestare care a îmbinat atât utilul cât și plăcutul. În prima categorie au intrat cele câteva alocuțiuni ale organizatorilor și ale invitaților, mesajele transmise de reprezentanții centrali ai Corpului; precum și decernarea decorațiunilor în cadrul Topului local al celor mai bune societăți membre CECCAR. În cea de-a doua categorie la care am făcut referire s-au regăsit spectacolele de dans sportiv la care și-au dat concursul doi copii talentați; recitalul la vioară susținut, de asemenea, de o tânără interpretă, dar și muzica și bucatele alese cu grijă de către organizatori.