CĂTRE TOȚI OAMENII DE BUNĂ CREDINȚĂ, CĂTRE TOȚI CEI CARE IUBESC ROMÂNIA!


România trece printr-un moment istoric crucial.
Europa trece printr-un moment istoric crucial.
Anul 2016 – anul unui nou început, anul rezidirii PNȚCD, în folosul României, în folosul nostru, al tuturor. Este momentul să privim în mod responsabil ceea ce se întâmplă. Este momentul să ne asumăm greșelile trecutului și să construim cu atenție un PNȚCD durabil. Să renunțăm la interesele noastre meschine și egoiste și să fim preocupați de interesele majore ale țării. Înaintașii noștri au murit în închisorile comuniste pentru acest ideal!
Avem șansa unui nou început. Poporul Român ne poate oferi o astfel de noua șansă.
Le cerem iertare alegatorilor noștri, oamenilor de bună credință din România, pentru dezamăgirea produsă în timpul guvernării 1996-2000 și în timpul ultimilor 15 ani de frământări și lupte intense, și le cerem stăruitor să ni se alăture în această atât de grabnică și necesară regândire și rezidire a PNȚCD.
După decembrie 1989, în unele perioade de timp, Creștin Democrația din România a fost, mai degrabă, o realitate lipsită de conținut. Mărturisim în umilință și cu durere acest trist adevăr. PNȚCD – 2016 trebuie să fie o alternativă viabilă la dezastrul politic existent astăzi în România. Există oameni de bună credință în toate partidele politice din România. PNȚCD trebuie să fie un loc în care toți aceștia să se regăsească și în care să se simtă cu adevărat reprezentați. Vă chemăm să fiți alături de noi!
Toți ne facem vinovați de multe lucruri. Am greșit și noi în multe feluri în ultimii ani. Biblia spune că dacă știm să facem un bine și nu îl facem, păcătuim. Este nevoie, mai mult ca oricând, de credință, de umilință, de unitate.
Înțeleptul Solomon spune: când stăpânește cel rău, poporul geme; când se înmulțesc cei răi, se înmulțește și păcatul. Corupția stăpânește țara și milioane de oameni gem. Și tot înțeleptul Solomon spune: când se înmulțesc cei buni, poporul se bucură. Vrem ca oamenii să își mănânce pâinea cu bucurie în România, iar părinții să își întoarcă inima spre copiii lor.
PNȚCD crede în valorile Creștine, apără și promovează interesele familiei Creștine!
Nu este nevoie de doctrine politice noi, ci de politicieni morali, oameni în măsură să își asume în chip demn și responsabil destinul țării.
AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!
Aurelian Pavelescu Președinte – PNȚCD