Cătălin Pană, un director mândru că munca de profesor nu e în zadar!


Unul din directorii mândri de rezultatele obținute de elevii unității pe care o conduce este profesorul Cătălin Pană de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”.
„În momentul când tragi linia și vezi că din două clase, una de matematică-informatică și una de Știintele naturii-bilingv engleză (65 de elevi), 40 au note peste 9,50 la matematică, din care 18 media 10, te poți declara mândru că ești profesor, iar munca ta nu e în zadar! Felicitări tuturor absolvenților pentru rezultatele foarte bune din acest an! Felicitări, Cristina Hogea pentru media 10! Felicitări părinților pentru că ați avut incredere în Colegiul Național «Mircea cel Bătrân»! Felicitări Colegiul National «Mircea cel Bătrân»! Felicitări tuturor colegilor mei, care au contribuit la formarea unei generații, de care sunt sigur că vom auzi numai lucruri frumoase peste timp!”, declară directorul CN „Mircea cel Bătrân”, Cătălin Pană, pe o rețea de socializare.

Frumoase și de 10 la Bac: Loredana, Roxana și Cristina

Și anul acesta, la Bacalaureat, avem copii de 10. Mai puțini, ce-i drept față de anul trecut, dar avem copii frumoși și deștepți. Și tot fetele sunt la putere, am zice, având în vedere că din patru absolvenți de-a XII-a cu medii de 10, trei sunt fete. Lui Ștefan Adrian Săvulescu, absolventul CNI „Matei Basarab”, i se ală­tură colegele de la același liceu: Loredana-Daiana Nicolae și Roxana Cristina Răban, dar și Cristina Teodora Hogea, de la CN „Mircea cel Bătrân”.
Fete frumoase și deștepte, fete talentate care au știut că-n viață, pentru a ajunge mai departe, pentru a avea succes, trebuie să-și dedice timpul și studiului. Iar eforturile lor nu se vor încheia aici. Urmează admiterea la facultăți. Nu am reușit să dăm și de Adrian Săvulescu, pentru a-i posta fotografia, ci doar de cele trei fete. Mult succes, copii frumoși!