Cât costă un abonament la meciurile echipei de handbal? De luni, se pun în vânzare


Oficialii de la SCM Râmnicu Vâlcea au anunțat că, începând de luni, 5 august, la sala VIP din incinta polivalentei vor fi puse în vânzare abonamentele pentru jocurile echipei de handbal feminin. Acestea vor fi valabile pentru toate meciurile pe care echipa noastră le va disputa în sezonul 2019/2020 pe teren propriu, indiferent de competiția în care ar urma să evolueze SCM Râmnicu Vâlcea: Liga Florilor, Cupa României, Champions League, Cupa EHF etc.
Abonamentele se pot procura începând de luni, 5 august, până joi, 8 august, zilnic în intervalul orar 09.00 – 12.00. Cele mai ieftine abonamente sunt cele destinate pensionarilor. Acestea au prețul de 100 lei și se pot achiziționa doar personal de către cei interesați, în baza unei cărți de identitate și a cuponului de pensie. Abonamentele cu loc la tribunele I și II din polivalentă costă 400 de lei, iar abonamentele VIP de la tribuna I costă 500 de lei.

Ce trebuie să știe pensionarii care doresc abonamente?

„Abonamentele pentru pensionari se vor vinde doar personal, persoanelor care prezintă cartea de identitate și cuponul de pensie și nu se pot cumpăra abonamente de pensionari și pentru alte persoane. Cu acest abonament, nu poate intra la meci decât proprietarul abonamentului, care va prezenta la controlul de la intrarea în Sala Traian, pe lângă abonament și cuponul de pensie și cartea de identitate”, au transmis reprezentanții de la SCM Râmnicu Vâlcea cu privire la abonamentele destinate pensionarilor.