Candidatul PPU (s-l), Costel Cristian Popa, propune o soluție pentru diminuarea numărului de accidente de pe Valea Oltului


Numărul îngrijorător de accidente de pe Valea Oltului constituie o preocupare pentru candidatul Partidului Puterii Umaniste la președinția Consiliului Județean, Costel Cristian Popa. El vine cu soluția marcajelor vibrante, vopsite cu vopsea reflectorizantă, care să asigure o vizibilitate foarte mare pe timp de noapte.
„Folosirea unei vopsele reflectorizante de bună calitate nu cred că este o cheltuială prea mare pentru Consiliul Județean. În țările din Europa se folosește numai acest tip de marcaje vibrante, mai nou chiar muzicale, ceea ce asigură un grad de siguranță mai mare pentru participanții la trafic. O astfel de impunere se poate face și pentru CNADR prin instituțiile de control ale statului, în așa fel încât marcajele stradale să fie mult mai durabile decât în prezent și mai eficiente. Personal, cred că eficiența marcajelor vibrante, vopsite cu vopsea reflectorizantă , va reduce simțitor numărul accidentelor de circulație pe Valea Oltului, dar și pe alte drumuri Județene. Voi face tot posibilul ca această soluție să fie pusă în practică”, ne-a declarat Costel Cristian Popa.