BRUNO a ieșit la pensie. S-a încheiat o perioadă frumoasă!


După zeci de misiuni dificile la care a participat timp de opt ani, Bruno (pe numele lui real Ober) a ajuns la finalul carierei. Dar, cu toate acestea, nu se desparte de prietenul şi conductorul său, plutonier George Tacăle.
„Ciobănescul german, Bruno, a ajuns în curtea noastră şi a făcut cunoştinţă cu instructorul său pe vremea când avea doar cinci luni. Apoi, au plecat împreună la Centrul Chinologic «Dr. Aurel Greblea» din Sibiu, unde au parcurs împreună drumul dresajului, specialitatea intervenţie-patrulare”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
„Au fost opt ani plini de satisfacţii şi reuşite profesionale, timp în care s-a legat o prietenie foarte frumoasă între noi doi. Bruno, aşa cum îmi place mie să îl alint, a fost un camarad de nădejde în misiuni, iar instinctul şi curajul de care a dat dovadă pe parcusul acestor ani, m-au ajutat deseori la soluţionarea cazurilor complicate, inclusiv la căutarea persoanelor dispărute. Din nefericire, otita care a recidivat tot mai des, ne-a determinat să îl retragem din activitate. Deşi nu vom mai fi parteneri la serviciu, mă bucură faptul că persoana care îl va adopta va avea grijă să îi ofere toate condiţiile pentru o viaţă de pensionar liniştită”, a mărturisit plutonierul George Tacăle.
„Şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea i-a mulţumit colegului nostru, atât pentru modul în care şi-a îndeplinit misiunile alături de partenerul necuvântător, cât şi pentru grija deosebită acordată acestuia”, au mai transmis reprezentanții Jandarmeriei.
• Material realizat cu sprijinul Jandarmeriei Vâlcea

Posting....