Breaking news: DNA descinde chiar acum la CJ Vâlcea


• vizat este directorul Direcției Tehnice din CJ Vâlcea, Florea Mierluș
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție par să fi dezvoltat un filing deosebit pentru județul nostru! Aceștia au trecut Vâlcea cap de listă la ordinea priorităților și ne vizitează cu regularitate. În această dimineață, DNA a descins din nou la sediul Consiliului Județean Vâlcea. Din informațiile noastre, vizați sunt președintele interimar Gheorghe Păsat (foto) și directorul Direcției Tehnice, Florea Mierluș. Pe lângă birourile acestora din interiorul instituției, procurorii au luat la puricat și domiciliile celor doi.
Intrarea în sediul Consiliului Județean este oprită!

UPDATE: ora 09.10

Se pare că președintele interimar Gheorghe Păsat nu este vizat de controlul DNA! Un oficial al instituției ne-a declarat că este vorba doar despre o acțiune care vizează adunarea de documente în urma unor reclamații. Oficialul ne-a spus că vizate sunt mai multe compartimente ale CJ Vâlcea, fără să ne ofere nume concrete.
Vom reveni cu informații!

UPDATE: ora 09.20

Intrarea principală a Consiliului Județean Vâlcea rămâne păzită de forțele de ordine, Accesul persoanelor care nu sunt angajate ale CJ Vâlcea este interzis în instituție!