Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 octombrie 2020

Borza a recunoscut public „plagiatul” lui Mihalache


• administratorul judiciar a încercat să-l disculpe cum a putut mai bine pe mai tânărul său coleg, dar n-a reuşit decât să-l umilească şi mai rău
După cum vă informam şi în ediţiile anterioare, şedinţa lunii august la CJ a adus şi un raport al administratorului special, Mihai Mihalache. Prezent la şedinţa de miercuri dimineaţă, protejatul lui Cristian Buican şi Daniel Chiţoiu, nu a fost menajat de consilierii Puterii, adică PSD-ALDE-PER. Chiar dacă nu a fost la intensitatea promisă pe surse, tirul întrebărilor a fost nimic în comparaţie cu ce-a păţit „Mişu” din partea lui Remus Borza.

„Ce era să facă?” – în loc de epilog

Astfel, după cum anticipam chiar în paginile Curierului, primul „efort” al administratorul special este mai mult o furăciune, un plagiat pentru că fără absolut nici un fel de jenă, pentru banii pe care-i primeşte acesta a dat un copy-paste la raportul întocmit de administratorul judiciar. Tocmai Borza a recunoscut că era chiar prea de tot ca Mişu să vină cu alte concluzii şi soluţii decât administratorul judiciar: „Ce era să facă? Să vină cu un alt raport asupra situaţiei de la CET… Normal că a luat din raportul nostru cu copy-paste şi gata!” a declarat extrem de relaxat Remus Borza pe acest subiect.

Alte articole de la Actualitate