„Bogdan Matei are valoare… valoare la PSD”


• au declarat liberalii Buican și Dediu despre numărul 1 la Senat din partea social-democraților
Locul 1 la Senat din partea PSD a iscat multe discuții, mai ales că mai-noul social-democrat, Bogdan Matei, n-a prea apărut în față până acum…nici în politică, nici în administrație. La ultima conferință de presă, liberalii Cristian Buican (foto dreapta) și Alexandru Dediu (foto stânga) au vorbit și despre acest subiect, concluzia lor fiind aceea că „Bogdan Matei are valoare… valoare la PSD”.
„În 2007, a fost membru al PNL, și-a reînnoit adeziunea în 2011, dar pentru că nu s-a putut plasa în administrație, a plecat. Voia să fie pus director al unei școli din Râmnic”, a declarat Cristian Buican, președinte PNL Vâlcea.
Și-ntr-o dezbatere televizată, actualului social-democrat, liberalul Victor Stănculescu a ținut să-i amintească de anii petrecuți la PNL, respectiv de adeziuni, în ultima, cea din 2011, solicitând „să fie mai activ”… Răspunsul pesedistului n-a întârziat să vină: „Nu mai țin minte pentru că nu știu prin ce sertar m-ați băgat!”. Ei bine, din câte vedem, se anunță o luptă crâncenă, dar și campanie electorală pe măsură.