Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 ianuarie 2021

Bicicliștii și motocicliștii au primit lecții de la polițiști


Sâmbăta trecută, în parcarea unei societăţi comerciale de pe bulevardul Dem Rădulescu (Râmnicu Vâlcea) s-a desfășurat o activitate informativ-preventivă. Aceasta a fost organizată de către Serviciul Rutier şi Biroul Rutier din cadrul I.P.J. Vâlcea. Reprezentanții mai multor asociaţii de ciclism şi motociclism din județ au acordat sprijinul necesar.
Scopul urmărit de către inițiatorii acțiunii a fost acela de a reduce numărul evenimentelor rutiere în care sunt implicaţi bicicliştii, conducătorii de mopede şi conducătorii de motociclete. Participanții au fost informați şi responsabilizați pentru adoptarea unui comportament preventiv în trafic.

În ce a constat acțiunea?

Pe parcursul evenimentului, organizatorii au distribuit materiale informativ-preventive, au oferit recomandări rutiere şi au purtat discuţii interactive cu privire la regulile de circulaţie care trebuie să fie respectate pe drumurile publice. Persoanelor prezente le-au fost oferite date concrete referitoare la cauzele generatoare de evenimente rutiere pe raza judeţului Vâlcea şi aspecte legate de evenimentele rutiere în care au fost implicaţi bicicliştii, conducătorii de mopede şi motociclete, de la începutul anului 2016 până în prezent.

Alte articole de la Eveniment