Bărbat din Băbeni, cercetat pentru lovirea fostei soții


Prin intermediul unui comunicat de presă, polițiștii orașului Băbeni anunță că, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au procedat la reținerea unui bărbat de 48 de ani, acesta din urmă fiind bănuit că și-ar fi agresat fosta soție, chiar dacă există o hotărâre a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea care-i interzice să se apropie de femeie.
„În fapt, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Băbeni, cu privire la faptul că fostul său soț, cu care locuiește în același imobil, ar fi agresat-o fizic, amenințând ulterior că se va sinucide. Din verificări a rezultat că există o hotărâre a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, din data de 18 ianuarie, prin care bărbatului i se interzice să se apropie de fosta soție”, se arată într-un comunicat de presă emis pe marginea acestui subiect.
De amintit și faptul că persoana bănuită a fost reținută, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și nerespectarea hotărârilor judecătorești urmând ca procurorul să dispună cu privire la prezentarea bărbatului instanței de judecată.