Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

AVARIE MAJORĂ în estul Râmnicului! S-a întrerupt alimentarea cu apă


Ca urmare a unei avarii majore pe conducta de transport a apei potabile din PAFSIN DN600, pe strada Calea București (zona Energomontaj) din Râmnicu Vâlcea, începând cu data de 4 iunie 2021, ora 08.30, a fost sistată furnizarea apei potabile pe străzile: Straubing (de la intersecția cu strada Fețeni până la intersecția cu strada Pajiștei), Kalamata, Săliștea Nouă, Irina Satchi, Intrarea Islazului, Intrarea Stăncioiului, Valea Dumitranei, Pajiștei, Fețeni și cartier Fețeni. Funcție de complexitatea și durata lucrărilor de remediere, există posibilitatea ca la reluarea furnizării apei potabile pe conducta PAFSIN/OL/PEHD – DN600mm, calitatea apei să fie influențată atât în zonele mai sus precizate, cât și în comuna Budești (satele Barza, Racovița, Ruda, Aninoasa) și comuna Mihăești (satele Arsanca și Măgura).
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în toate zonele afectate. Deoarece la punerea în funcțiune a sistemului, calitatea apei va fi influențată atât în zonele de intervenție, cât și în cele adiacente, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele de intervenție ale Apavil SA vor face eforturi susținute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.
Sursă foto: Arhivă
Compartimentul comunicare și mass-media al Apavil SA

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate