Avalanșă de pacienți, la Spitalul Brezoi


• duminică, nu mai putea fi internat niciun pacient
În week-end-ul ce abia s-a încheiat, a fost aglomerație la Spitalul Orășenesc Brezoi. Duminică, 16 octombrie, nu mai exista loc pentru internarea vreunui adult. Potrivit declarației managerului unității medicale, dr. Vasile Cerbu (foto), au predominat, în cazul adulților, tot felul de afecțiuni, de la dureri de oase până la probleme cardiace. Nici la Pediatrie n-a fost mai multă liniște. S-au prezentat, la Urgențe, copii cu enteroviroze și infecții acute ale căilor respiratorii.
„Am internat foarte mulți copii, majoritatea bebeluși. S-au prezentat la Urgențe cu febră, vărsături, scaune diareice, dar, din fericire, acestea nu durează mai mult de două zile. Și la adulți a fost plin. Duminică nu mai puteam face internări. Suntem exact la capacitate și, probabil, astăzi (n.r. luni, 17 octombrie) vom face externări”, a declarat, pentru ziarul nostru, dr. Vasile Cerbu.
De serviciile medicale ale spitalului brezoian beneficiază toți localnicii din Țara Loviștei. Spitalul este modernizat, iar la anul se vrea extinderea Ambulatoriului.