Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 septembrie 2020

„Automobilul, între da și nu”


• polițiștii vâlceni au organizat cea de-a VII-a ediție a acestui concurs de anvergură națională

Vineri, 10 iunie, în incinta Liceului Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat un concurs de educaţie rutieră, care oferă elevilor de liceu posibilitatea de a-şi verifica cunoştinţele de legislaţie rutieră şi să-şi testeze abilitățile auto, într-un spaţiu real, aplicativ, în poligon.
La concurs au participat 110 elevi de liceu de la unităţi de învăţământ din toată ţara. Concurenţii au susţinut cinci probe: rezolvarea chestionarelor de legislație auto şi proba de conducere în poligon; testarea abilităţile practice auto, proba practică de montare şi demontare motoare, susţinută în atelierul auto al şcolii; prezentarea de materiale video legate de tematica concursului; expoziţie pe care elevii trebuie să o realizeze prin prezentarea mai multor desene tematice și întrecere sportivă de tenis de masă.
Punctarea s-a realizat de către juriu, din care au făcut parte un reprezentant al Serviciului Rutier Vâlcea și reprezentantul Centrului pentru prevenirea accidentelor rutiere – Vâlcea, care au apreciat abilitățile concurenților în cadrul primei şi celei de-a doua probe. În urma deliberării s-au acordat diplome, cupe, medalii şi premii pentru primii elevi clasaţi la fiecare secţiune. De asemenea, toţi ceilalţi elevi şi profesori coordonatori au fost premiaţi.

Alte articole de la Politie