Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 august 2020

Audiențele cetățenești, suspendate și la Prefectura Vâlcea


În contextul epidemiologic actual generat la nivel național de virusul COVID-19, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că va suspenda, începând din această săptămână, programul de audiențe de la sediul instituției, până la o dată care va fi comunicată ulterior.
În această situație sunt atât audiențele acordate de prefectul și subprefectul județului în fiecare zi de miercuri, cât și audiențele acordate de către cei patru secretari de stat din Vâlcea în Guvernul României în fiecare zi de vineri.
Cetățenii județului se pot adresa în continuare reprezentanților Prefecturii Vâlcea, pentru rezolvarea unor probleme urgente, din motive de siguranță medicală, recomandarea noastră fiind însă să utilizeze căile de comunicare alternativă, respectiv prin fax, poștă sau e-mail, pentru trimiterea de cereri, reclamații și sesizări.
Datele de contact ale Instituției Prefectului – Județul Vâlcea sunt următoarele: str. Tudor Vladimirescu nr.1; 240168, Râmnicu Vâlcea; tel: 0250/731168; fax:0250/735729; e-mail: prefect@prefecturavalcea.ro.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Prefecturii Vâlcea

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Comunicate