Astăzi: SUME IMPORTANTE DE BANI alocate de CJ Vâlcea spre trei direcții prioritare!


În ultima zi a lunii august, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Vâlcea au fost înscrise 27 de puncte.
Printre deciziile cele mai importante adoptate în ședința de luni se află alocarea sumei de 453.000 lei pentru reparația capitală a Computerului Tomograf de la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Necesitatea reparației Computerului Tomograf este vitală pentru buna desfășurare a activității spitalului, întrucât aparatul asigură efectuarea de investigații rapide și precise pentru toți pacienții de la UPU, din ambulatoriu și secțiile spitalului, fiind singurul aparat de acest gen existent în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.
De asemenea, în ședința din 31 august, consilierii județeni au mai aprobat și alocarea sumei de 154.700 lei pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea, în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate necesare construirii a două case de tip familial. În aceste locuințe se vor muta beneficiarii Centrului de Plasament Ana și cei de la Centrul pentru Copilul cu Dizabilități.
O altă hotărâre importantă este cea privind alocarea sumei de 500.000 lei, în vederea susţinerii sportului de performanţă în cadrul competiţiilor sportive derulate de „Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea”.
• Material realizat cu sprijinul Compartimentului de Comunicare și Relații Publice al CJ Vâlcea