Astăzi se pun în vânzare biletele pentru meciul cu Slatina


Iubitorii sportului și în mod special ai handbalului din județul nostru – care nu dețin abonamente – și-au inclus deja în agendă (după cum se poate observa din ceea ce discută aceștia în mediile virtuale) un tur pe la casele de bilete de la Sala Sporturilor „Traian”. Chiar dacă meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM Slatina este programat duminică, 12 mai, de la ora 17.30 (și va fi transmis în direct de Televiziunea Română), interesul pentru acest joc se anunță a fi la cote maxime cu destule zile înainte. Oficialii de la SCM Râmnicu Vâlcea au decis să pună în vânzare destul de devreme biletele, cu mai bine de patru zile față de ora de start a meciului, casele de bilete urmând să fie deschise astăzi, 8 mai, în intervalul orar 14.00 – 18.00.
Cum spuneam, interesul publicului vâlcean pentru acest joc este unul foarte ridicat nu prin prisma numelui adversarului care va veni duminică la Vâlcea (CSM Slatina aflându-se pe loc care trimite la turneul de evitare a retrogradării), ci datorită faptului că un succes al fetelor noastre ar aduce matematic titlul de campioană la Vâlcea, fără a mai conta rezultatele din ultima etapă a Ligii Florilor de handbal feminin (programată pe 19 mai). CSM București a pierdut surprinzător etapa trecută pe terenul Gloriei Buzău, iar SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus lejer în fieful clujencelor de la Club Sportiv Universitar, aceste rezultate făcând ca echipa râmniceană să depindă acum doar de obținerea unei victorii în ultimele două runde pentru a câștiga, în premieră, titlul de campioană națională!

Ce trebuie să știți despre vânzarea biletelor?

Înainte de punerea în vânzare a biletelor pentru jocul de duminică (probabil un moment așteptat cu ceva emoții de unii suporteri după experiența de la jocul cu CSM București din luna martie), reprezentanții Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea au emis următorul comunicat: „Vă aducem la cunoștință că biletele pentru meciul SCM Rm. Vâlcea – CSM Slatina (programat duminică, 12 mai, ora 17.30) se pun în vânzare începând cu data de 08 mai 2019, între orele 14.00-18.00, la casele de bilete de la Sala Sporturilor Traian. Accesul copiilor se va face doar pe bază de bilet! O persoană poate achiziționa maxim 3 bilete! Prețul unui bilet este de 10 lei! Biletele nu sunt cu locuri! Accesul în sală se va face începând cu ora 16.00. Vă mulțumim pentru înțelegere!”.