„Așa au făcut liberalii, așa fac și pesediștii”


• susține Ion Sandu, primarul din Perișani, legat de alocarea de către CJ Vâlcea a banilor către primării
Un alt primar nemulțumit de felul în care s-au împărțit banii de către CJ Vâlcea este vocalul Ion Sandu din Perișani. Localității sale i s-au alocat 33,23 mii lei pentru drumuri și 95 mii lei pentru arierate, respectiv echilibrarea bugetului.
„Așa au făcut liberalii, așa fac și pesediștii. La drumuri, n-ar fi așa mare problemă. Situația gravă e cu arieratele. Ce să fac cu 95 mii lei? Cred că ar trebui să se termine cu circul ăsta. Ideea e că nu se dau bani pe priorități. Mai mult, Guvernul a crescut salariile, iar la nivel local am fost obligat să angajez două persoane pentru Centrul de informare turistică. Guvernul a mărit salariile pe banii noștri. Ne dau bani puțini, o nimica toată și ne pun în situația de a bloca investițiile. Punem bani deoparte pentru salarii și restul? Numai în România se poate întâmpla așa ceva”, a precizat, pentru ziarul nostru, edilul Ion Sandu.
Menționăm că cele mai multe investiții din localitate s-au făcut și se fac cu bani din bugetul local: „corabia”, lucrări preconizate a fi finalizate anul acesta, 60% din sediul primăriei etc.