Aprecieri din Germania pentru Liceul de Arte


Activitățile proiectului educațional-muzical internațional „Europa Unită”, desfășurate în Râmnicu Vâlcea (perioada 29 octombrie – 4 noiembrie), au produs un larg ecou în rândul partenerilor internaționali. Liceul de Arte „Victor Giuleanu”, prin elevii săi și cadrele didactice, au reușit să creeze o imagine foarte bună comunității locale, impresionându-i pe partenerii veniți de la o școală de muzică din Germania – „MusikSchule Gilching”. Așa după se poate vedea în imaginea alăturată, chiar și presa din Germania a relatat la superlativ despre evenimentul care a avut loc în Râmnicu Vâlcea, articolul pe care vi-l prezentăm fiind ilustrat cu o fotografie surprinsă pe scena Filarmonicii „Ion Dumitrescu”.

Elevii Liceului de Arte, invitați la numeroase spectacole

Recunoscuți pentru talentul lor, dar și pentru temeinicia cu care își cultivă calitățile native, elevii Liceului de Arte „Victor Giuleanu” au fost invitați la numeroase evenimente cultural-artistice programate, de-a lungul lunii decembrie, în județul Vâlcea. De altfel, prezența elevilor Liceului de Arte la evenimente de acest gen nu este o premieră; pentru ei, luna decembrie fiind probabil cea mai încărcată din întreg anul!
Conform informațiilor oferite cu multă amabilitate de Laura Stanca – directorul prestigiosului liceul vocațional din Râmnic – elevii de la „Victor Giuleanu” vor fi prezenți la două evenimente în perioada imediat următoare. Astăzi, cu începere de la ora 17.00, în Sala Studio a liceului va fi prezentat un program artistic în cadrul proiectului Erasmus+ KA intitulat „In a far away land: refugee children” și implementat de Colegiul Energetic. De asemenea, pe 12 decembrie, cu prilejul Cercului Pedagogic de Informatică, este programat un alt moment artistic. Acesta va avea loc cu începere de la ora 10.00, tot în Sala Studio a liceului.
În numere viitoare ale cotidianului nostru, vom reveni cu programul evenimentelor din luna decembrie la care au fost invitați elevii Liceului de Arte „Victor Giuleanu”.

Posting....