Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 aprilie 2021

Apel către toţi cei care cred în valorile creştin democrate susţinute de PNŢCD


Partidul National Ţărănesc Creştin Democrat, un partid cu rădăcini adânci în sufletul românilor, face un apel către toți cei care au crezut sau încă mai cred în valorile creştin – democrate, în proprietatea țărănească, în tradiţiile culturale, stăpâni pe propriile destine să ne unim forţele și să salvam destinul țării noastre, promovând obiectivele P.N.Ț.C.D. și sprijinind acest partid istoric, autentic, creator de neam și țară.
Niciun partid democratic românesc nu a dat țării atâția martiri pentru libertate, credinţă și demnitate. Chiar și cei care au încercat și încearcă să împiedice P.N.Ț.C.D., de a-și reocupa locul care i se cuvine pe scena politică, recunosc însemnătatea acestui partid.
Libertatea, solidaritatea și dreptatea sunt valorile noastre.
Renaşterea satului românesc să fie declarată proprietate naţională, agricultura să fie dezvoltată în interes naţional. Pământul să rămână al proprietarilor, lăsat moştenire copiilor, nepoţilor și nu vândut.
Dezvoltarea micii industrii la sate şi în oraşe poate crea prosperitatea de care avem atâta nevoie.
P.N.Ț.C.D. este dator şi obligat de trecutul său istoric să-şi concentreze toate energiile de care mai dispune pentru întărirea poziţiei sale politice, pentru aceasta este nevoie de dumneavoastră, ca parte integrantă a valorilor pe care le împărtăşim.
Președinte PNȚCD Vâlcea, Ec. Ioan Iordăchescu

Alte articole de la Politică și Administrație