Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 septembrie 2020

„Apărarea beton” a președintelui Păsat în cazul anchetei DNA: „Eu n-am semnat decât un act adițional… Și nici măcar nu știu ce era trecut acolo!”


• PSD-ul i-a cerut public și elegant liberalului să facă un pas înapoi pentru imaginea și așa șifonată a Consiliului, dar și a Vâlcii

După cum era de așteptat, ședința de ieri dimineață a consilierilor județeni a stat sub semnul recentei descinderi a DNA-ului peste Gheorghe Păsat and Co. În mod sur­prin­ză­tor, vehemența Opoziției a lip­sit complet, iar declarația cu ca­re pesediștii s-au limitat să pun­cteze a fost la Diverse. În fapt, purtătorul de cuvânt al PSD-ului și-a început discursul prin a-i ura lui Păsat să-și do­ve­­dească nevinovăția dar, tot­odată, i-a recomandat să facă „pasul înapoi necesar” într-o situ­ație delicată pentru toată Vâlcea. Singurul sprijin primit de președintele interimar a ve­nit doar din partea fostei pede­lis­te Iuliana Moise, restul cole­gilor săi rămânând tăcuți. Din colțul său, Gheorghe Păsat n-a reușit să articuleze decât trei pro­poziții și mai compromiță­toa­re pentru statutul său: „După cum v-am mai spus: eu n-am semnat decât un act adițional… Și nici măcar nu știu ce era trecut acolo!”.

Alte articole de la Headlines