Antrenoarele de la SCM au primit burse pentru obținerea licenței Master Coach


Recent, reprezentanții Federației Române de Handbal au anunțat rezultatele selecției pentru bursele Master Coach, acordate în parteneriat cu sponsorul Dacia. Mai mulți antrenori din handbalul românesc au aplicat pentru obținerea acestor licențe, însă numai cinci au fost selectați pentru a deveni bursieri. Conform informațiilor publicate pe site-ul propriu de către reprezentanții FRH, antrenorii care au fost nominalizați pentru a deveni bursieri au îndeplinit criteriile stabilite și verificate de către comisia de analiză a Federației.
Vestea bună pentru handbalul vâlcean este aceea că, după ce tocmai s-a încoronat cu titlul de campioană națională, echipa SCM Râmnicu Vâlcea a primit, prin intermediul antrenoarelor secunde, două dintre cele cinci burse care au fost acordate la nivel național. Astfel, Mia Rădoi (antrenoare secundă la SCM) și Ildiko Kerekeș Barbu (antrenoare cu portarii în cadrul aceluiași club) au fost selectate pentru a urma cursurile la finalul cărora pot obține valorosul titlu de antrenor Master Coach. „Dacia susține educația antrenorilor români și oferă cinci burse pentru antrenorii care doresc să obțină licența Master Coach în cadrul cursului național. Aceste burse vor acoperi taxa de participare la cele patru module ale National Master Coach România. Participarea la toate cele patru module este obligatorie, în caz contrar, bursa va trebui să fie restituită integral”, au transmis reprezentanții FRH prin intermediul site-ului propriu.
Alături de antrenoarele de la SCM Râmnicu Vâlcea, au mai fost selectați pentru a deveni bursieri ai acestui program Daniel Anca, Dragoș Dobrescu și Horațiu Pașca.