Actorii de la „Anton Pann”, pe scena Teatrului Turda


În această perioadă, actorii Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea participă la Festivalul Internațional de Teatru de la Turda, unde vor prezenta piesa intitulată «Toate lucrurile minunate» de Duncan Mcmillan, regia Adrian Roman și Tavi Costin.
Chiar astăzi, de la ora 18.00, Tavi Costin va urca pe scena festivalului de la Turda, unde va prezenta „One man show”, un spectacol în care se vorbește despre iubire, despre depresie și despre cât de lung este drumul până la cei pe care îi iubim. Un spectacol plin de bucurie, minunat, trist, dar teribil de amuzant, așa cum îl descria Time Out Londra. De la avanpremieră s-a văzut că acest gen de spectacol place. Interacțiunea permanentă cu publicul, acesta făcând parte din spectacol, menține atenția trează.
Înscrierile pentru acest festival s-au derulat până la data de 1 august, iar pentru preselecții s-au înscris peste 50 de teatre din țară și străinătate cu 73 de spectacole. Așa cum spunea managerul teatrului turdean, Cătălin Grigoraș, comisia de selecție a avut o misiune foarte grea, deoarece marea majoritate reprezintă spectacole foarte bune. Festivalul Internațional de Teatru de la Turda va găzdui invitați atât în plan național cât și internațional.
Festivalul Internațional de Teatru Turda se va desfășura pe parcursul a zece zile, în mai multe locații, atât în interior, cât și în aer liber. Două nume de prestigiu ce vor veni la festival sunt Oana Pellea și Sandu Gruia. Ei vor urca pe scena Teatrului „Aureliu Manea” în încheierea festivalului, pe 17 septembrie, unde vor prezenta publicului spectacolul „Mă tot duc”.
În curând, „Toate lucrurile minunate” de Duncan Mcmillan, spectacol realizat de Adrian Roman și Tavi Costin, va fi prezentat în premieră și pe scena Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea.