ACTE GRAVE DE VIOLENȚĂ în Drăgășani: trei bărbați au fost arestați!


În dimineața de 20 decembrie, polițiștii din municipiul Drăgășani au fost sesizați de un tânăr de 27 de ani, din județul Olt, despre faptul că, în timp ce se afla la o locuință din municipiu împreună cu un alt tânăr de 18 ani, peste ei în imobil au pătruns trei bărbați. Prin acte de violență, cei trei i-au deposedat de un telefon mobil, un laptop și un televizor.
„Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor și cercetărilor efectuate au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 33 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au fost conduși la sediul poliției pentru audieri. În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a celor trei. Ei sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat parțial”, au informat polițiștii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
Cei trei făptași au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Vâlcea, iar luni, 21 decembrie 2020, au fost prezentați instanței pentru dispunerea de măsuri legale.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea