Accident stupid în Drăgoești


• o mașină a căzut într-un canal
În după-amiaza zilei de 23 martie, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 678C, în comuna Drăgoeşti, a avut loc un accident. După ce s-au deplasat la fața locului, oamenii legii au stabilit confirmarea celor sesizate, accidentul fiind soldat cu victime omenești.
Iată ce au precizat polițiștii, prin intermediul unui comunicat de presă: „Un bărbat de 75 ani, din comuna Prundeni, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Drăgoeşti către Orleşti, ajungând la km 5+400m, la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Mașina a părăsit partea carosabilă şi a intrat în balustrada unui pod ce traversează canalul din satul Buciumeni, răsturnându-se în albia canalului, la o diferenţă de nivel de cinci metri”.

Șoferul a fost verificat cu aparatul etilotest

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale. Ulterior, el a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgență Vâlcea. Înainte de acest moment, polițiștii l-au verificat pe bărbatul în cauză cu aparatul etilotest. Așa s-a stabilit că acesta nu consumase băuturi alcoolice în prealabil. Polițiștii vâlceni anunță continuarea cercetărilor în acest caz.