A plecat la frizerie și nu s-a mai întors acasă


• un bărbăteștean este dat dispărut
Prin intermediul unui comunicat de presă, polițiștii Secției 9 Rurală Pietrari anunță demararea investigațiilor în cazul unui bărbat dispărut de la domiciliul din comuna Bărbătești, acesta nefiind găsit până în prezent.

Unde a dispărut bărbatul?

„La data de 19 august, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Bărbătești cu privire la faptul că, fiul său, Butoi Petre-Florin, de 41 de ani, a plecat de acasă cu o zi în urmă, spunând că se deplasează pe raza orașului Horezu, la o frizerie, pentru a se tunde și nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii au efectuat verificări pentru găsirea acestuia, dar nu s-a reușit depistarea lui până în present”, au anunțat polițiștii vâlceni prin intermediul comunicatului de presă.
„În momentul dispariției, era îmbrăcat cu o cămaşă albă cu mânecă scurtă, pantaloni lungi de culoare verde, pantofi de culoare negru, avea capul descoperit şi prezenta un aspect neîngrijit prin aceea că avea părul netuns şi purta barbă. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, se arată în finalul comunicatului de presă transmis de către reprezentanții IPJ Vâlcea.