A început bătălia pentru șefia școlilor


Pe 17 iulie, a avut loc la Colegiul Economic din Râmnic proba scrisă pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile școlare. S-au înscris 83 de cadre didactice pentru 71 de posturi de director și 24 de director adjunct.

Bătălie aprigă la CN „Alexandru Lahovari”


Pentru scaunul de director al Colegiului Național „Alexandru Lahovari” se luptă cea care a asigurat interimatul, Isabela Ioniță (foto alăturat) și profesorul Teodor Lucian Miu, ultimul obținând la proba scrisă un punctaj mai mare. Rămâne de văzut cum se va încheia concursul, deoarece candidații mai au de parcurs două probe. Miu a candidat și pentru funcția de director adjunct, avându-l ca și contracandidat pe profesorul Daniel Tudosoiu. Miu a luat 45 de puncte, iar Tudosoiu 42,5.

Pană sau Drăgan la „Roaită”?

Doi candidați pentru șefia CN „Mircea cel Bătrân”: Cătălin Pană, cel care a asigurat interimatul până-n prezent, și Elena Drăgan. După primul hop , profesorul Elena Drăgan de află în fața lui Pană, cu punctajul 43, 75. Cătălin Pană a obținut 38,75 puncte.

 

Egalitate la punctaje la Școala nr. 13

Și la Școala Gimnazială nr.13 din Râmnic e o bătălie strânsă, mai ales că după prima probă, există egalitate în punctaje. Ion Gherghinaru, fost inspector general școlar, a obținut 42, 5 puncte, asemeni contracandidatului său, prof. Daniela Bușuroi.

 

Grădinița Nord 1 are director

Singurul candidat al funcției de director la Grădinița cu Program Prelungit Nord 1, Mihaela Băluță, a trecut prin mari emoții, fiind admis la prima probă cu punctajul 36,25 . Felicitări mai ales că este singurul candidat. Din această toamnă, GPP Nord 1 va avea personalitate juridică, desprinzandu-se de Liceul Sanitar.

 

 

Reușită și la Păușești-Măglași

Carmen Zorlescu a obținut un punctaj foarte bun: 42,5. Zorlescu a asigurat interimatul școlii, după ce, la primul concurs pe post, din cauza unor probleme de sănătate, n-am mai putut susține examenul .

Anicuța Popescu, la cârma Școlii din Mădulari-Cernișoara

O primă victorie înregistrată și de profesor Anicuta Popescu: 42,5 puncte.
Și-n acest caz, din cauza unor probleme tehnice, profesorul Popescu ne-a mai putut duce primul examen la capăt. Dar totul e spre bine, dovada rezultatul înregistrat la proba din 17 iulie.

Posting....