Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 august 2021

60 de specialiști ai societăților de apă din țară, la lucrările ședinței ARA


În cursul săptămânii trecute, în județul Brașov, s-a desfășurat ședința Comisiei de Comunicare – Relații Clienți, organizată de Asociația Română a Apei prin Comitetul Teritorial Olt – Jiu, cu sprijinul Companiei de Apă Brașov.
Lucrările s-au desfășurat la Moieciu de Sus și au reunit aproximativ 60 specialiști din departamentele de Comunicare, Relații Clienți și Comercial, reprezentanți ai societăților de apă din țară, care au dezbătut subiecte privind implicațiile în activitatea de facturare a serviciilor prestate de operatorii de apă – canal, prin prisma modificărilor cuprinse în Ordonanța 114/2018, modalități de încheiere convenții / contracte în vederea facturării individuale în condominii, realizarea regulamentului de constatare și sancționare a contravențiilor la Legea 241/2006, implicațiile trehnologiei în relația cu clienții și analize de marketing, toate fiind însoțite de studii de caz.
Participanții au avut parte și de o prezentare surpriză din partea societății Apavil, prin reprezentantul său, ing. Tudor Bărăscu, șeful biroului GIS. Deși, la prima vedere, sistemul informațional geografic nu pare să aibă legătură cu aspecte legate de comunicare și departamentul comercial, Tudor Bărăscu a demonstrat cum, printr-un program bine pus la punct, GIS-ul poate oferi un suport excelent în comunicarea dintre departamente. Feedback-ul acestei prezentări a fost neașteptat de bun, colegii de la alte companii de apă din țară anunțându-și deja vizita la Apavil pentru a vedea cum a fost implementat și cum funcționează acest program.
Ședința comisiei s-a încheiat cu o vizită la compania de apă Brașov, una dintre cele mai frumoase și eficiente companii de apă din țară. La această reuniune, aferentă Trimestrului II al anului 2019, au fost prezenți reprezentanții Comisiei Comunicare – Relații Clienți A.R.A., Thomas Roth – Președinte și Ioana Vasile Acrivopol – șef serviciu Încasare-Facturare Compania Apă Brașov.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate