157 de angajatori vin în sprijinul șomerilor vâlceni


Locurile de muncă înregistrate, în această perioadă, la AJOFM Vâlcea, sunt mai puține ca de obicei. Totuși, șomerii și cei aflați în căutarea unui job au de unde alege. Astfel, pe piața muncii vâlcene sunt înregistrate 1.114 joburi puse la dispoziția șomerilor de către 157 de angajatori. 53 de locuri de muncă vizează persoanele cu studii superioare, iar restul se îndreaptă către cele cu studii medii, postliceale, gimnaziale, școală profesională sau fără studii.
În cazul persoanelor cu studii superioare, se caută: un hidrolog și doi ingineri pentru Administrația Bazină de Apă Olt, economiști, ingineri industria alimentară, secretară, inginer chimist, medici dentiști, director tehnic tipografie, tehnicieni în domeniul industriei textile, director de programe în mass-media locală, asistenți de cercetare în chimie și fizică, consilier, gradul debutant Compartimentul Impozite și Taxe locale la Primăria Băile Govora, director de vânzări etc.
Mai este nevoie de: șoferi, vânzători, mecanici auto, tâmplari universali, strungari, preparatori conserve, muncitori necalificați, bucătari, cofetari, tipografi, electricieni, dulgheri, agenți vânzări, patiseri, croitori, spălători vehicule etc.