Veniți la „Ultima șansă”! Ajutați-l pe actorul Doru Zamfirescu!


Vestea că Doru Zamfirescu trece prin momente grele legate de starea lui de sănătate, ne-a luat pe toţi prin surprindere. În urma unui diagnostic necruţător, Doru, pentru o anumită perioadă de timp nu mai poate juca. Pentru că a slujit atâta timp scena, peste 25 de ani, se cuvine ca acum, în aceste momente, să ne îndreptăm gândul către el şi, la primul spectacol caritabil care va avea loc pe 5 februarie, ora 19.00, la sediul Teatrului „Anton Pann”, prin donaţiile pe care le vom face, să contribuim cu puţinul nostru la bunăstarea sănătăţii lui. Talentat, foarte talentat, după terminarea Institutului de teatru de la Târgu Mureş, Doru Zamfirescu s-a angajat actor la Teatrul „Anton Pann” din Rm. Vâlcea. De atunci şi până-n prezent, pe scena teatrului a avut numeroase roluri, peste 35 la număr, interpretate cu multă măiestrie. A fost distribuit în majoritatea spectacolelor şi a lucrat aproape cu toţi regizorii care au montat la Teatrul „Anton Pann”. A jucat şi în spectacole pentru copii.
Ca să vă faceţi cât de cât o idee, aducem în atenţia celor care îl cu­nosc şi nu numai doar câteva spectacole: DECAMERON 645 de Giovanni Boccaccio, regia: Silviu Purcărete, HOŢUL DE MĂRGĂRITARE de Valeriu Anania, PORTUGALIA de Egressy Zoltan, TELEFONU’, OMLETA ŞI TELEVIZORU’ regia, Alexandru Dabija, NĂPASTA de I.L. Caragiale, ÎNTÂMPLĂRI PROVINCIALE de Alexandr Vampilov, DOCTOR FĂRĂ VOIE de Molière, VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ de William Shakespeare, TREI SURORI de A.P. Cehov, REVIZORUL de Gogol, CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII ONEST de Oscar Wilde, FOCA ALBASTRĂ de Doru Moţoc, RULETA AMERICANĂ de Alexandr Mardan, TANGO de Slawomir Mrozek, BALTAGUL de Mihail Sadoveanu, UN POET ŞI 1/2 de Iulian Margu, ALICE ÎN ŢARA MINUNILOR după Lewis Carroll, ISPRĂVILE LUI PĂCALĂ de Petre Dulfu.
Sperăm să-i acordaţi această şansă la spectacolul „Ultima şansă” care va avea loc vineri, 5 februarie, ora 19.00, Sala Studio a Teatrului „Anton Pann”. Haideţi să-l ajutăm pe Doru Zamfirescu; merită preţuirea noastă pentru tot ce ne-a dăruit în aceşti ani. Sperăm să-l putem revedea cât de curând pe scena Teatrului „Anton Pann”.